تعمیر چای ساز بیم

تعمیر چای ساز بیم مستقیما در ماندگار تعمیر توسط تکنسین های متخصص و با تجربه وبا رعایت تمام موارد بهداشتی انجام می گردد.

چای سازهای بیم در سه مدل سماوری، رو همی و بیس دار ( صفحه دار) می باشند که هر کدام از این مدل ها، ایراد های رایج خود را دارند. از مشکلات رایج در چایساز های بیم می توان به نشتی آب، روشن نشدن و دیر قطع کردن اشاره کرد.

با توجه به نیاز روزمره به دستگاه چایساز در محیط خانه و یا محل کار، تعمیر چایساز بیم باید با بالاترین سرعت انجام گیرد. تعمیرکاران در ماندگار تعمیر با شناخت کامل به تمام قطعات چایساز بیم و مشکلات معمول آن، با بالاترین سرعت و کیفیت، تعمیر چای ساز بیم شما را انجام می دهند.

تعمیر چایساز بیم-

سرعت در تعمیر

تکنسین های متخصص در ماندگار تعمیر تجربه کافی در رفع تمام مشکلاتی که ممکن است برای چایساز بیم به وجود آید را دارند واین امر باعث شده است تا با بالاترین سرعت و کیفیت کار خود را انجام دهند.

هزینه مناسب تعمیر

هدف اصلی ماندگار تعمیر ارائه خدمات با کیفیت و با قیمت بهینه می باشد. کلیه قطعات اصل بوده و بدون واسطه تهیه شده است، به همین علت با مناسب ترین قیمت ارائه می شود. همچنین در قدم اول سعی در تعمیر قطعه معیوب به جای تعویض آن می شود.

ضمانت تعمیر دستگاه

پس از ارائه خدمات در ماندگار تعمیر، در صورتی که در بازه زمانی ۱۰۰ روزه بعد از سرویس چایساز بیم، دستگاه دچار مشکل شود، عیب یابی مجدد آن به صورت کاملا رایگان انجام می گردد.

سوالات متداول در تعمیر چای ساز بیم

پاسخ به سوالات تعمیرات چای ساز بیم

سوالات خود را با ما و دیگر مخاطبین سایت به اشتراک گذاشته و جواب سوال خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت کنید.

118 Thoughts on “تعمیر چای ساز بیم”

    • قسمت دم کردن چای کاملا مجزا از قسمت آب جوش میباشد در مرحله اول شما باید قسمت گرم کن چای ساز را چک کنید و توجه کنید که آیا این قسمت کاملا گرم میکند یا خیر
      اگر گرم میکنید به نحوه گذاشتن قوری توجه کنید و جنس قوری هم باید پیرکس و فابریک خود دستگاه باشد
      لطفا در خصوص راهنمایی بیشتر و تعمیر چای ساز بیم تماس بگیرید

  • ببخشید چای ساز بیم من در حالت عادی وقتی آب سرد هستش نشتی آب نداره ولی به محض اینکه آب جوش میارم نشتی پیدا میکنه دلیلش چیه

    • در بعضی از چای ساز ها بعد از گذر زمان به دلیل استفاده سرد و گرم شدن و ایجاد رسوب بین واشر ها و آبند ها و از بین رفتن آبندها این مشکل دیده خواهد شد و یا اینکه جرم گیری غیر اصولی دستگاه را دچار مشکل میکند که باعث نشتی میشود که خود نشتی هم باعث بروز مشکلاتی خواهد شد.

  • چای ساز داریم وقتی آب کتری پر میکنم یک مقدار گرم میشه فقط جوش نمیاره دلیل خاصی داره ?

    • اگر در کف کتری رسوب زیادی گرفته ممکن هستش یکی از دلایل اصلی همین رسوب باشد که باعث جلوگیری از انتقال حرارت میکند برای مشاوره و سرویس چای ساز بیم در خصوص حل این مشکل با تکنسین های چای ساز ما تماس بگیرید

    • سلام اگر تازه از چای ساز استفاده میکنید ویا تازه جرم گیری شده ، کف کتری هیچگونه رسوبی ندارد میتوانید دلیل همین باشد به این دلیل که ایجاد رسوب اون هم در لایه نازک باعث میشود کف کتری ارتعاش کمی داشته باشد و باعث شود صدا کم شود

    • لطفا چای ساز را به برق نزنید دستگاه شما اتصال کوتاه میباشد و ممکن میباشد شمارو دچار برق گرفتگی و یا آسیب جدی تر به چای ساز و یا سیم کشی خانه کند
      لطفا عکس دستگاه را برای عیب یابی چای ساز بیم برای ما ارسال کنید.

    • سلام زمانی که کتری به جوش می آید دو نکته اساسی وجود دارد یک درب کتری و نکته دیگر توری خروجی آب کتری که اگر موجود نباشد میتواند باعث بروز مشکلاتی از این قبیل بشود لطفا این دو نکته را بازدید نماید و اگر مشکل حل نشد با ما تماس بگیرید.

    • لطفا کتری را دیگه روشن نکنید کتری شما به هر دلیلی(سوختن المنت،از بین رفتن ترموستات نر و مادگی……)دچار مشکل شده که باعث اتصال کوتاه بودن شده لطفا هرچه سریعتر دستگاه خود را به نزدیک ترین خدمات تعمیرات چای ساز بیم ببرید

    • سلام جای نگرانی نیست تصویر دستگاه و شماره سریال را ارسال کنید تا به شما اطلاع رسانی کنیم که چه زمانی برای تعویض اقدام کنید

    • سلام از بین رفتن توری چای ساز به جز وارد شدن رسوب به داخل لیوان شما ایرادهای دیگر مثل دیر اتومات کردن هم ایجاد میکند و …..
      برای بر طرف کردن این مشکل به مراکز سرویس چای ساز بیم مراجعه کنید تا تعویض توری انجام شود

    • سلام. نیاز است چای ساز شما آب بندی شود . لطفا برای تعمیر چای ساز بیم با ما از طریق واتس اپ یا تلفن در تماس باشید.

    • سلام. لطفا دستگاه را برای عیب یابی چایساز بیم بیاورید. هزینه عیب یابی از شما گرفته نخواهد شد و بعد از اعلام هزینه میتونید دستگاه را با خود ببرید.

    • سلام. برای تعمیر چایساز بیم لازم است تا دستگاه به مجموعه آورده شود تا مشکل پیدا شود.

    • سلام. لطفا عکس چای ساز خود را به واتس اپ کنار سایت ارسال کنید تا عیب یابی چای ساز بیم انجام شود. احتمال زیاد باید نصب المنت از داخل براتون صورت بگیره

    • سلام . لطفا عکس چای ساز را ارسال کنید.
      شماره تماس و واتس اپ ۰۹۳۳۵۵۹۲۵۵۵

  • سلام . کلید کتری چایساز من سر جای خودش نمی مونه تا آب به نقطه جوش برسه لطفا راهنمایی کنید

    • سلام . لطف میکنید عکس دستگاه را از طریق واتس اپ یا شماره ۰۹۳۳۵۵۹۲۵۵۵ برای ما ارسال کنید

  • ترموستات چای ساز من دچار مشکل شده. هزینه تعمیر چای ساز بیم که این مشکل رو داره چقدره؟

    • سلام . لطف میکنید عکس دستگاه را از طریق واتس اپ یا شماره ۰۹۳۳۵۵۹۲۵۵۵ برای ما ارسال کنید

    • سلام دوست عزیز عکس چایساز را از طریق واتس اپ یا شماره ۰۹۳۳۵۵۹۲۵۵۵ برای ما ارسال کنید.

  • سلام از قسمت پایین چای ساز من به طور غیر معمولی آب خارج می شه کجا میتونم دستگاه را برای تعمیر چایساز بیم بیارم؟

  • سلام من یه چایساز کتری و قوری شیشه ای دارم زمان جوش اومدن در کتری کامل بسته نیست تا با دست فشارش ندم خاموش نمیشه میشه راهنمایی بکنید.

    • عکس چای ساز را از طریق واتس اپ یا شماره ۰۹۳۳۵۵۹۲۵۵۵ برای ما ارسال کنید همکارم در واتساپ راهنماییتون میکنن.

  • زمانی که دکمه چایساز رو میزنم فقط یه صدای کوچیک میده و بعدش صفحه خاموش میشه . لطف میکنید راهنمایی کنید . شما تعمیر چای ساز بیم در غرب تهران هم دارید

    • سلام . لطف میکنید عکس دستگاه را از طریق واتس اپ یا شماره ۰۹۳۳۵۵۹۲۵۵۵ برای ما ارسال کنید. برای غرب تهران پیک ارسال میکنیم خدمتتون

  • چند وقتی هست چای ساز را که روشن میکنم حتما باید چند بار کلید را بزنم تا روشن بشه اخرین بار بعد از اینکه روشن شد یکدفعه خاموش شد منم دیگه باهاش کار نکردم .

    • سلام . ترموستات و کنتاکت چای ساز باید بررسی شود .لطف میکنید عکس دستگاه را از طریق واتس اپ یا شماره ۰۹۳۳۵۵۹۲۵۵۵ برای ما ارسال کنید.

    • ترموستات و المنت چایساز باید چک شود میتونید عکس چای ساز رو به این شماره واتساپ کنید ۰۹۳۳۵۵۹۲۵۵۵ همکارم در خصوص تعمیر چایساز بیم راهنماییتون میکنه حتما

  • سلام دکمه های لمسی چایساز ازکار افتاده ولی زمانی که شیشه ی روش رو بر میدارم و روی فنر ها میزنم عمل میکنه

    • فنر ها رو کمی به سمت بالا بکشید تست کنید اگر باز هم عمل نکرد به این شماره ۰۹۳۳۵۵۹۲۵۵۵ واتساپ عکس چای ساز رو ارسال کنید همکارنموم راهنمایی میکنن.

  • سلام من زمانی که دکمه روشن کردن چایساز رو میزنم فیوز خونه میپره دلیش چیه و هزینه تعمیر چایساز بیم چقدر هستش؟

    • سلام. زمانی که چایساز اتصالی داشته باشد و فاز و نول اتصال داشته باشند این اتفاق رخ می دهد شما میتونید عکس چایساز رو به این شماره ۰۹۳۳۵۵۹۲۵۵۵ واتساپ کنید کارشناسان مجموعه راهنمایتون میکنن.

  • سلام ببخشید میشه راهنماییم کنید چایسازمون قبل از اینکه به جوش بیاد دکمه روشن بودنش میپره و خاموش میشه علتش چیه ?

    • سلام. ترموستات (بی متال ) چای ساز دچار مشکل شده که با جایگزینی این سنسور مشکل برطرف میشه.به این شماره واتساپ ۰۹۳۳۵۵۹۲۵۵۵ پیام بدین

    • سلام این مشکل از چای ساز شما نیست و نیازی به تعمیر چایساز بیم نداره آبی رو که داخل چایساز میریزن رو تغییر بدین از اب تصفیه شده یا اب معدنی استفاده کنید.

  • سلام ببخشید چایساز ما اب رو خیلی دیر جوش میاره و کفش کمی اب چکه میکنه میتونید راهنماییم کنید.

    • خراب بودن ترموستات دسته یا ترموستات کف کتری و یا خراب بودن سنسور ها ( برد دستگاه ) که باعث دیر قطع شدن جریان برق ورودی به المنت می شود. در نتیجه مدت زمان جوش آمدن دستگاه بالا می رود و باعث آسیب زدن به آبنما یا آب بند های چایساز می شود.

  • سلام چایساز زمانی که میخواد جوش بیاد صدا می ده میترسم چایسازمون خراب بشه مشکلش چیه؟ باید تعمیر چایساز بیم انجام بشه ؟

    • زمانی که از چایساز استفاده دیگری به غیر از جوش اوردن آب کنید، مانند گذاشتن تخم مرغ یا سیب زمینی در کتری موجب آسیب دیدن المنت دستگاه می شود و در نتیجه ایجاد صدا می کند.

    • سلام . لطف میکنید عکس چای ساز را از طریق واتس اپ یا شماره ۰۹۳۳۵۵۹۲۵۵۵ برای ما ارسال کنید همکار تکنسینمون راهنماییتون میکنن

  • سلام خسته نباشین کلید قطع‌کن کتری چایساز خراب شده میخواستم ببینم هزینه تعمیر چای ساز بیم با این مشکل چقدر هستش؟

    • سلام . لطف میکنید عکس دستگاه را از طریق واتس اپ یا شماره ۰۹۳۳۵۵۹۲۵۵۵ برای ما ارسال کنید

    • سلام . لطف میکنید عکس چای ساز را از طریق واتس اپ یا شماره ۰۹۳۳۵۵۹۲۵۵۵ برای ما ارسال کنید همکار تکنسینمون راهنماییتون میکنن

  • سلام چای ساز قبل از اینکه قشنگ قل بزنه و جوش بیاد زود خاموش میشه کمک میکنید چکاری باید انجام بدم

    • برای تعمیر چای ساز بیم باید سنسور دما توسط تکنیسین بررسی بشه. لطف میکنید عکس چای ساز را از طریق واتس اپ یا شماره ۰۹۳۳۵۵۹۲۵۵۵ برای ما ارسال کنید همکار تکنسینمون راهنماییتون میکنن

  • سلام خسته نباشید چای ساز ما آب داخلش میریزیم کلید هم میزنم روشن میشه چراغش ولی اصلا آب جوش نمیکنه دلیلش چیه

    • سلام برای بررسی دقیق تر چای ساز را برای ما بیاورید یا از پیک های مجموعه استفاده کنید

  • سلام برند چای ساز من بیم هستش که چند روزی هست آب جوش نمیاد داخلش . چکار باید بکنم؟

    • سلام دوست عزیز کلید و ترموستات و بردش باید بررسی شود ودر صورت مشکل در هر قسمت نیاز به تعمیر چای ساز بیم هست.

  • خسته نباشید چایساز بیم ما چند روزه خراب شده و فیوز برق با روشن کردنش میپره نیاز به تعمیر چایساز بیم هست یا مشکل از سیم کشی خونمونه؟

    • سلام، مشکل از چای سازتونه و برد، ترموستات و کلید استارتش باید بررسی بشه.

  • چای‌ساز شرکت ما مدلش بیم هست دیروز کار میکرد ویک دفعه صفحه لمسیش چندتا چشمک زد هرکار کردم دیگه روشن نشد

    • احتمالا لوله های بخار دستگاه رو رسوب گرفته و باید رسوب زدایی با سرکه و جوهر لیمو انجام بشه. اگر رسوب زدایی انجام دادید وخوب نشد باید عیب یابی و تعمیرات چای ساز بیم روش انجام بشه.

  • سلام دلیل سرد بودن چای در چای ساز چیه راهنمایی می کنید لطفا دلم چای داغ می خواد

    • ایراد از سنسور دمای چای سازتون هستش برای تعمیر چای ساز بیم از یک تعمیرکار کمک بگیرید تا مشکل برطرف بشه.

  • با توجه به شرایط اقتصادی الان بنظرتون سرویس و تعمیرات چایساز بیم بهتره و کم هزینه تره یا خرید یک چایساز جدید؟

    • ممکنه قطعه ای سوخته باشه و تعویضش گرون تموم بشه نسبت به خرید یک چایساز جدید.

    • دلایلی زیادی داره از جمله خرابی المنت، برد الکترونیک و اشکال در دکمه پاور.

    • یکی از مشکلاتی که برای چایساز ها بوجود میاد همین خرابی دکمه است. وقتی دستگاه بیش از حد گرم شود و بخار آب در مدار آن نشت کند باعث خرابی دکمه می شود.

    • خواهش میکنم خوشحالیم که از مطالب استفاده کردید لطفا برای تعمیر چایساز بیم تان و راهنمایی عکس آن را طوری که مدلش مشخص باشد به واتساپ ارسال کنید.

  • آب چایساز جوش میاد ولی چای ساز خاموش نمی شه و مجبور میشم خودم از برق بکشم، علتش چیه؟

    • دلایل زیر باعث مشه این مشکل بوجودبیاد:
      • خرابی ترموستات
      • ایراد در سنسور کنترل دما
      • دقت کنید که اگر میزان آب زیادی داخل دستگاه ریخته شده باشد، طبیعتا دیرتر به جوش می آید.
      در دو مورد اول باید که باید تعمیرات چای ساز بیم انجام شود.

    • لطفا عکس چای سازتان را به واتساپ شماره ۰۹۳۳۵۵۹۲۵۵۵ارسال کنید تا راهنماییون کنیم.

    • ۱- روشن نشدن چای ساز بدلیل اشکال در برق ساختمان
      ۲- اطمینان از وجود جریان برق در پریز، فیوز، دوشاخه و کابل چایساز
      ۳- خرابی دکمه قطع و وصل یا یکی از سیم‌ها یا برد الکترونیکی دستگاه
      در مورد سوم باید تعمیر چایساز بیم انجام شود.

    • سلام کاربر گرامی لطفا برند چایسازتون رو به شماره واتساپ ارسال کنید.

    • برای سرویس چایساز بیم باید برد الکترونیکی، ترموستات، المنت و کلید چک شود.

  • سلام درب چایساز ما خراب شده یعنی تقریبن پلاستیکش از بین رفته شما امکان تعمیرش رو دارید و هزینش چقدر میشه؟

  • سلام خسته نباشی
    چای ساز ما روشن میشه ولی کلید boil کار نمیکنه آب رو آبجوشونه
    میشه راهنمایی کنید

    • سلام لطفا چای ساز را بیاورید تا بررسی دقیق تر شود ممکن است کلید یا المنت مشکل داشته باشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *