نکات مهم در عیب یابی چای ساز

عیب یابی چای ساز در مجموعه ماندگار تعمیر توسط تکنسین های متخصص انجام می گردد. تعمیرکاران در ماندگار تعمیر با اشرافیت به تمام قطعات چایساز و مشکلات معمول آن، با بالاترین سرعت و کیفیت، تعمیر چای ساز شما را انجام می دهند.

عیب یابی چایساز که نشتی آب دارد

 بی کیفیت بودن بدنه کتری چایساز یکی از عوامل این مشکل است. بهتر است قبل از خرید دستگاه چای ساز در مورد انتخاب برند یا کیفیت دستگاه پرس و جو کنید.

نداشتن توری چایساز باعث می شود که بخار جمع شده در کتری زود تر خارج شود و در نتیجه ترموستات دستگاه قطع نکند یا دیر قطع کند که این خود باعث می شود آب نمای کتری چایساز یا آب نماهای اطراف کتری از بین برود.

خراب بودن ترموستات دسته یا ترموستات کف کتری و یا خراب بودن سنسور ها ( برد دستگاه ) که باعث دیر قطع شدن جریان برق ورودی به المنت می شود. در نتیجه مدت زمان جوش آمدن دستگاه بالا می رود و باعث آسیب زدن به آبنما یا آب بند های دستگاه می شود.

توجه داشته باشیم که کتری چایساز هیچ وقت بدون آب نماند به دلیل اینکه حرارت بالای بدنه و المنت مستقیما رو آبنما و آب بند های دستگاه تاثیر می گذارد.

 املاح به وجود آمده از جوش آمدن آب در کف کتری یا بدنه جمع می شود که این املاح باعث خوردنگی بدنه یا کف کتری می شود که در بعضی موارد دیده شده با مواد غیر استاندارد و یا اجسام تیز اقدام به جرم گیری دستگاه می کنند که این خود باعث آسیب دیدن چایساز خواهد شد.

عیب یابی چایساز که صدا می دهد

در استفاده از چایساز ها باید دقت کنید تا ضربه ای به بدنه کتری وارد نشود. این موضوع باعث می شود تا المنت از بدنه فاصله بگیرد.

در بعضی از مدل های چای ساز زمانی که دستگاه تازه خریداری شده است، در زمان استفاده اولیه ممکن است کتری صدا بدهد. با استفاده از چایساز به مرور زمان لایه نازکی از رسوب در کف کتری ایجاد خواهد شد که باعث از بین رفتن صدای چایساز می شود.

در بعضی از چایساز ها جنس بدنه کتری و المنت به کار برده شده در دستگاه به نوعی است که موجب صدا دادن می شود که عامل اصلی آن بی کیفیت بودن کالا می باشد. بهتر است در هنگام خرید در مورد برند مورد نظر تحقیقات لازم را انجام دهید.

زمانی از چایساز استفاده دیگری به غیر از جوش اوردن آب کنید، مانند گذاشتن تخم مرغ یا سیب زمینی در کتری موجب آسیب دیدن المنت دستگاه می شود و در نتیجه ایجاد صدا می شود.

عیب یابی چای ساز که روشن نمی شود

کابل و سوکت ممکن است در اثر رطوبت، آمپر کشیدن، نوسان شدید برق دچار آسیب شود و در نتیجه ولتاژ به بخش های دیگر چایساز انتقال پیدا نمی کند و دستگاه روشن نخواهد شد.

هر کدام از ترموستات های دستگاه ( نر و مادگی ) دچار مشکل شود باعث می شود تا چایساز روشن نشود.معمولا ترموستات در اثر استفاده طولانی مدت در یک بازه، ضربه خوردن و آمپر کشیدن دچار مشکل می شود.

استفاده طولانی مدت از دستگاه چایساز، نوسان شدید برق و رسیدن رطوبت به برد، باعت آسیب جدی به برد می شود و در نتیجه چایساز روشن نمی شود.

عیب یابی چای ساز که یکسره کار می کند

در چایساز دو نوع ترموستات وجود دارد، ترموستات دسته و ترموستات کف کتری که وظیفه قطع و وصل کردن ولتاژ ورودی بر روی المنت را دارند.زمانی که این ترموستات ها در اثر استفاده بیش از حد و یا نوسان برق دچار مشکل شوند در یکی از حالت ها چایساز به صورت مدام آب را جوش می آورد.

برخی از مدل های چایساز دارای برد الکترونیکی هستند که وظیفه کنترل ولتاژ ورودی به المنت را دارد. چنانچه این برد در اثر نوسانات برق و یل رسیدن رطوبت دچار مشکل شود، ممکن است باعث قطع نشدن ولتاژ ورودی روی المنت شود و نتیجه چایساز یکسره کار کند و قطع نشود.

سنسور میزان حرارت آب را اندازه گیری کرده و در صورت مناسب بودن درجه حرارت، دستور قطع کردن ولتاژ ورودی المنت را از طریق برد انتقال می دهد.در عیب یابی چای ساز این سنسور را تعویض میکند و امکان تعمیر آن وجود ندارد.

توری در چایساز دو وظیفه دارد که یکی از آن ها خارج نشدن املاح آب و وظیفه مهم تر حبس شدن بخار درون کتری است. زمانی که بخار در کتری حبس شود، باعث می شود بخار روی ترموستات اثر بگذارد و ترموستات قطع شود.

زمانی توری پاره شود یا از بین برود، حبس شدن بخار اتفاق نمی افتد و موجب قطع نکردن ترموستات چایساز می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code