تعمیر بخارشور دلونگی

تعمیر بخارشوی دلونگی

تعمیر بخارشور دلونگی مستقیما در ماندگار تعمیر توسط تکنسین های متخصص و با تجربه  انجام می گردد. با توجه به اینکه دستگاه بخارشور حجم زیادی بخار تولید می کند و ان را در بویلر( دیگ بخار ) دخیره می کند، در صورتی که در هنگام تعمیر بخارشوی دلونگی از قطعات با کیفیت و اصل استفاده نشود و نکات ایمنی رعایت نگردد ممکن است خطرآفرین شود.

 مشکلات رایجی که در بخارشوی های دلونگی پیش می آید می توان به بخار نکردن، گرم نشدن، روشن نشدن و در بعضی از مدل های بخارشور دلونگی و به مشکل خوردن فیلتر اشاره کرد.

مشکلات رایج در تعمیر بخارشوی دلونگی

تعمیر شیر برقی بخارشوی دلونگی

شیر برقی بخارشوی دلونگی یکی از قطعات کلیدی در عملکرد صحیح دستگاه است که به مرور زمان ممکن است به دلیل رسوب‌گرفتگی، استفاده از آب شهری یا خرابی قطعات داخلی دچار مشکل شود. مهم‌ترین نشانه این خرابی، بخار نکردن بخارشوی یا افت فشار بخار است. با رسوب‌زدایی منظم با سرکه یا جوش شیرین می‌توان بسیاری از مشکلات شیر برقی را برطرف کرد. در صورت ادامه مشکل، بررسی تخصصی و در مواردی تعویض شیر برقی توسط تعمیرکار حرفه‌ای الزامی است.

علت بخار ندادن بخارشوی دلونگی

بخار ندادن بخارشوی دلونگی یکی از رایج‌ترین مشکلات کاربران این دستگاه است و می‌تواند ناشی از عوامل متعددی باشد. شایع‌ترین دلایل شامل:

  • قطع بودن برق یا سوکت معیوب: اگر چراغ دستگاه روشن است اما بخار خارج نمی‌شود، ممکن است مشکل از سیستم داخلی باشد.
  • کمبود آب در مخزن: دستگاه بدون آب کافی نمی‌تواند بخار تولید کند.
  • خرابی فیلتر یا رسوب گرفتگی شیر برقی و منافذ بخار: رسوبات معدنی از آب شهری، مسیر بخار را مسدود می‌کنند و نیاز به رسوب‌زدایی دارند.
  • خرابی المنت، ترموستات یا پمپ: این قطعات برای تولید بخار حیاتی هستند و معیوب بودن آن‌ها مانع بخاردهی می‌شود.
  • شل بودن درپوش یا نازل مسدود شده: درپوش بسته نشده یا نازل کثیف می‌تواند فشار لازم برای تولید بخار را کاهش دهد.
  • فعال بودن قفل کودک یا تنظیم نادرست قدرت بخار: این موارد مانع عملکرد صحیح بخارشوی می‌شوند.

راهکارهای پیشگیری و رفع مشکل:

  • استفاده از آب مقطر به جای آب شهری
  • خالی کردن مخزن پس از هر بار استفاده
  • تمیز کردن مرتب نازل و مخزن
  • رسوب‌زدایی منظم با محلول آب و سرکه یا جوش شیرین
  • مراجعه به تعمیرکار متخصص در صورت ادامه مشکل

برای تعمیر سریع و اصولی شیر برقی یا قطعات دیگر بخارشوی دلونگی، مجموعه ماندگار تعمیر با کارشناسان مجرب آماده ارائه خدمات تخصصی و گارانتی است.

تعمیر بخارشور دلونگی-

سرعت در تعمیر

تعمیرکاران بخارشور دلونگی در ماندگار تعمیر تجربه کافی در رفع تمام مشکلاتی که ممکن است برای بخارشور دلونگی به وجود آید را دارند واین امر باعث شده است تا با بالاترین سرعت و کیفیت کار خود را انجام دهند.

هزینه مناسب تعمیر

هدف اصلی ماندگار تعمیر ارائه خدمات با کیفیت و با قیمت بهینه می باشد. کلیه قطعات اصل بوده و بدون واسطه تهیه شده است، به همین علت با مناسب ترین قیمت ارائه می شود. همچنین در قدم اول سعی در تعمیر قطعه معیوب به جای تعویض آن می شود.

ضمانت تعمیر دستگاه

پس از ارائه خدمات در ماندگار تعمیر، در صورتی که در بازه زمانی ۱۰۰ روزه بعد از سرویس بخارشور دلونگی، دستگاه دچار مشکل شود، عیب یابی مجدد آن به صورت کاملا رایگان انجام می گردد.

سوالات متداول در تعمیر بخارشور دلونگی

پاسخ به سوالات تعمیر بخار شوی دلونگی

سوالات خود را با ما و دیگر مخاطبین سایت به اشتراک گذاشته و جواب سوال خود را در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت کنید.

58 Thoughts on “تعمیر بخارشور دلونگی”

  • شلنگ ها ولدله های بخار شوی دلونگی من خیلی داغ می شود. دنبال نمایندگی تعمیرات بخارشوی دلونگی بودم که با شما آشنا شدم. لطفا راهنمایی کنید

    • احتمالا پمپ خراب شده و باعث انتقال بخار به داخل دسته و محدوده خرطومی میشود.

  • سلام. بخار شوی من دلونگی هستش. موقعی که روشنش میکنم دکمه سبز روشن نمیشه و بخاری کمی از دستگاه خارج میشه. مشکل از کجاس؟

    • ممکن میباشد رسوب گرفته باشد و المنت دستگاه توانایی انتقال حرارت را نداشته باشد و اینکه سنسور های دستگاه و یا برد الکترونیکی مشکل پیدا کرده باشد که دستگاه توانای تولید بخار را ندارد

  • سلام. من به دنبال تعمیر بخارشور دلونگی در غرب تهران هستم. مشکل دستگاه من اینکه که وقتی
    وقتی روشنش میکنم لرزش داره و هر دو چراغ مخزن و بخار روشنه
    هیچ بخاریم تولید نمیکنه
    میشه راهنماییم کنید

    • این ارزش ایجاد شده از پمپ‌ میباشد باید چند دقیقه زمان بدهید تا بویلر پر شود تا بخار‌ ایجاد شود توجه کنید از قسمت مخزن آب سرد آب کم شود اگر آب مخزن آب سرد کم نشد، دستگاه نیاز به بررسی دقیق تر و سرویس و عیب یابی بخارشوی دلونگی دارد.

  • بخارشوی دلونگی من وقتی روشن میشه صدای قیژ قیژ میده بدنه دستگاه هم داغ میشه ولیب هیچ بخاری تولید نمی کند.

    • لطفا میزان آب داخل دستگاه را چک نمایید. میزان آب باید در حد مجاز باشد. زمانی که دستگاه را روشن کردید توجه داشته باشید که زمانی که از دستگاه صدا می آید آبی هم از منبع کم می شود یا خیر. اگر آبی کم نشد دستگاه حتما نیاز به تعمیر بخارشور دلونگی دارد. اگر آب کم شد به دستگاه برای تولید بخار زمان دهید.

  • بخارشور فقط روشن میشه و هیچ عکس العملی از خودش نشان نمی دهد. بدنه و آب گرم نمی شود.راهنمایی بفرمایید.

    • سلام . لطفا دستگاه را در پریز های دیگر تست نمایید، اگر بخار شوی دلونگی روشن نشد ممکن از برد و یا سنسور های دستگاه باشد که نیاز به عیب یابی دقیق بخارشور دلونگی می باشد.

  • بخارشوی دلونگی دارم زمانی که با دستگاه کار می کنم در بیش تر مواقع وقتی که کلید روی دسته را فشار می دهم بخار به صورت یکسره خارج می شود.شما نمایندگی تعمیر بخارشوی دلونگی در تهران هستید.

    • توجه داشته باشید زمان استفاده شاسی دستگاه گیر نکند. که این باعث بروز همچین مشکلی می شود ولی اگر شاسی دستگاه بعد از فشار دادن سر جای خود بر می گردد به احتمال زیاد برد ویا شیر برقی دستگاه دچار مشکل شده است.

  • دیروز داشتم از دستگاه استفاده می کردم که ناگهان از دستگاه صدای خیلی بدی خارج شد و از کف دستگاه آب به بیرون نشت کرد در همین حین فیوز خانه پرید. مشکل از کجاست؟

    • لطفا به هیچ عنوان از دستگاه استفاده نکنید چون ممکن است موجب برق گرفتگی و یا خطرات جدی تر شود.لطفا دستگاه را به مرکز تعمیر بخارشوی دلونگی ببرید.

  • سلام. زمانی که از بخارشوی استفاده می کنم دسته به حدی داغ می شود که باید با دستکش دستم بگیرم. یه جا بردم گفتن که طبیعی هستش و بخارشوی باید داغ شود . اان چیکار کنم دستگاه رو بیارم پیش شما؟

    • سلام.گرم شدن دسته بخارشوی تا میزانی به دلیل مشیر بخار طبیعی می باشد ولی نه به حدی که دستو بسوزونه. اگر منجر به سوختن دست می شود دستگاه را به ماندگار تعمیر بیاورید تا بررسی های دقیق تر صورت گیرد.

    • سلام. زمانی که چراغ بخار روشن شد بهترین زمان استفاده از دستگاه می باشد. زمانی که قبلا از روشن روشن چراغ از بخارشوی استفاده کنید این مشکل میش می آید چون بخار هنوز به طور کامل تشکیل نشده است.

  • وقتی لوله ها را وصل می کنم از لای لوله ها بخار خارج می شود و فکر کنم همین باعث می شود تا شدت بخار کم شود. راهنمایی بفرمایید

    • لطفا اتصالات دستگاه را چک نمایید شاید به درستی سر جای خود قرار نگرفته باشد.اگر از نحوه اتصال مطمءن هستید دستگاه را برای بازدید و عیب یابی برای ما بیاورید.

  • بخارشوی دلونگی من از دسته بخار میده . چیکار باید بکنم شما نمایندگی تعمیر بخارشوی دلونگی هستید؟

    • سلام. لطفا اتصالات دستگاه را چک کنید اگر درست نشد نیاز است عیب یابی و تعمیرات تخصصی بخارشوی دلونگی صورت گیرد.

  • با سلام. بخارشوی دلونگی دارم آب میریزم روشن میشه اما هیچگونه بخاری نداره و از زیر اون آب نشتی داره. مشکلش چی میتونه باشه

    • سلام. در صورت مشاهده هرگونه نشتی به هیچ عنوان از دستگاه استفاده نکنید چون ممکن است بویلر دستگاه دچار مشکل شده باشد و باعث انفجار شود. به مرکز تعمیرات بخارشوی دلونگی مراجعه کنید.

  • سلام بخار شوی ما دلونگی هستش و آب محفظه آروم آروم خالی میشه از زیر دستگاه و دیگه چند سالی کنار گذاشتیم هیچ استفاده ایی نکردیم

    • زمانی که آب از کفه خارج میشه به این دلیل است که بویلر بخار شوی دلونگی دستگاه سوراخ شده و نیاز به تعویض دارد.

  • سلام شب بخیر
    ببخشید مزاحم شدم
    بخارشوی من دلونگی است و الان دیدم از چرخ پایین زمانی ک دستگاه روشن میشود آب میریزد

    • سلام. برای تعمیر بخارشور دلونگی لازم است دستگاه در تعمیرگاه آورده شود تا مشکل آن بررسی شود. از پیک های ویژه مجموعه هم می توانید استفاده کنید.

  • سلام من بخار شوی دلونگی رو نو از کارتن در آوردم توش آب ریختم و روشن کردم اما با وجود آب پر تا نشانه حد اکثر دستگاه ویبره میزنه و چراغ نبودن آب روشن میشه و اصلا بخار نمیده.لطفا راهنمایی کنید

  • سلام بخارشوی دلونگی دارم قبلا صدایی که داشت منقطع و بود و بلند ولی الان که روشنش کردم یکسره داره صدا میکنه اشکالش چیه

    • سلام نیاز به بررسی دقیق تر داره ولی احتمال زیاد نیاز به سرویس پمپ داره

    • از دلایل افت بخاردهی بخارشوی دلونگی ، محکم نبودن اتصالات، خرابی واشر و بسته نبودن درب مخزن هستش اگر این دلایل را بررسی کردید و مشکل حل نشد باید تعمیر بخارشور دلونگی توسط متخصص کاربلد انجام بشه

  • بخارشوی من هنگام استفاده، صدای غیرمعمولی می‌دهد. چگونه می‌توانم این مشکل را حل کنم؟

    • این صداها ممکن است ناشی از لغزش یا خرابی در قطعات مکانیکی بخارشوی باشد. ابتدا، دستگاه را خاموش کرده و مطمئن شوید که هیچ شیء یا مواد غیرمعمولی درون آن وجود ندارد. اگر مشکل ادامه دارد، بهتر است با مرکز خدمات تماس بگیرید تا مشکل به‌صورت حرفه‌ای بررسی و رفع شود.

  • بخارشور من آب را به صورت مداوم پاش می‌کند حتی در حالتی که کاری نمیکنم . چطور این مشکل را حل کنم؟

    • این مشکل ممکن است به دلیل لغزش یا خرابی در کلیدها یا شیرآلات باشد. کلیدها را چک کرده و اطمینان حاصل کنید که هیچ انسدادی وجود ندارد. اگر مشکل ادامه دارد، شیرآلات را بررسی کرده و در صورت لزوم برای سرویس و عیب یابی بخارشور دلونگی اقدام کنید.

    • اگر آب نشت میکنه باید بویلر و لاستیک های متصل به بویلر بررسی شوند که سوراخ نشده باشند.

  • بخارشوی دلونگی من در مقایسه با دیگر بخارشوی‌ها، مقدار بخار کمتری تولید می‌کنه. میشه برای من توضیح بدید که مشکل این کاهش بخار چی میتونه باشه؟

    • موارد مختلفی ممکن است باعث این مشکل شوند، از جمله احتمال مسدودی در شیلنگ بخارشوی، خرابی در ترموستات، نصب نادرست مخزن، و غیره. برای تشخیص دقیق و یافتن علت اصلی مشکل بخارشوی شما، توصیه می‌شود که دستگاه توسط تعمیرکار بخارشوی دلونگی متخصص وباتجربه بررسی و عیب‌یابی گردد.

  • بخارشور دلونگی من بعد از مدتی استفاده خود به خود خاموش می‌شود. این مشکل چگونه رفع می‌شود؟

    • ابتدا مطمئن شوید که سیستم ایمنی بخارشور فعال نیست و مخزن آب همچنان پر است. اگر مشکل ادامه دارد، ترموستات و سنسورهای حرارتی را چک کنید و در صورت لزوم تنظیمات آن‌ها را بررسی کنید.

    • احتمالا سنسورها و یا المنت دستگاه دچار مشکل شدن.برای تعمیر بخارشوی دلونگی اقدام کنید.

    • استفاده از آب معمولی در دستگاه باعث ایجاد رسوب در بویلر و دهانه بویلر می شود. برای پیشگیری از این مشکلات، می‌توانید از آب تصفیه شده با کمترین مقدار مواد معدنی استفاده کنید.

  • سلام وقتتون بخیر بخارشوی من با این ک مخزن آبش پر هست چراغ قرمزش روشن میشه ک یعنی مخرن آب خالیه درحالی ک پر از آبِ.واصلن بخارنمیده فقط بدنه ی دستگاه خیلی داغ میشه میشه لطفن راهنمایی کنید ک مشکلش چی میتونه باشِ.ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *